A kortárs LA House Studio Guilherme Torres

A kortárs LA House Studio Guilherme Torres

Név: LA Ház
Tervezte:
Stúdió Guilherme Torres
Elhelyezkedés: Londrina, Brazília
Terület: 410 m²
Év: 2009
Fényképezés: Denilson Machado – MCA Estúdio

Fotó: Denilson Machado - MCA Estúdio ©

A LA Ház Studio Gulherme Torres egy kortárs otthon épült 2009-ben a brazil város Londrina. A ház olyan nagy, mint 410 négyzetméter, és olyan magas, mint három szinten. A ház tervének mögött rejlő történet azért van, mert egy fiatal pár meg kívánja küszöbölni a meglévő társasházban lévő kis tereket és a hagyományos partíciókat Londrina városában, Brazíliában.

Fotók: Denilson Machado - MCA Estúdio ©

Mint már korábban említettük, az építészeti koncepció "megtörni a paradigmát", amelyet maga az építész idézi. És nagyon jó munkát végzett, mert észreveszi, hogy még a házba is belép. Az első pillantásra egy nagy fából készült doboz brazíliai teak cumaru fa veszi a figyelmet az első pillantásra.

A földszinten egy belső egyenes lépcső kapcsolódik a felső szinthez. Ha a felső szintre jut, ahol a hálószobák találhatók, a padló változik, hogy jelezze a programban jelentkező különbséget. A fapadló helyettesíti a polimer-cementet, és jelzi a különbséget. A master lakosztály üvegfalból elválasztva a nappali atriumtól, a WC és a szekrény az alvóhelyhez van integrálva. A felső emeleten található lépcsőházak kis irodaterületként működnek, ablakai betonacél elemekkel vannak védve.

Fotók: Denilson Machado - MCA Estúdio ©

Nézd meg a videót: Interaktív tündér a BabaYaga születésnapja! 2. rész (СС) Интерактивная сказка День у Бабы-Яги!

Like this post? Please share to your friends:
Vélemény, hozzászólás?

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: